OpenFietsMap (W-EU) op SD kaart

(deze kaart is niet meer beschikbaar)

(NB: Fietsroutes niet inbegrepen)

Deze Openfietsmap W-EU versie bevat de kaartdelen die op bovenstaand kaartje gekleurd zijn afgebeeld, en is geschikt voor de fietsers die de populaire fietsroutes naar Praag, Santiago en Rome willen fietsen. Inclusief hoogtelijnen (25 m interval).

De kaart  wordt (zolang de voorraad strekt) geleverd op een 4Gb micro SD (inclusief adapter) en is gebaseerd op data van www.openstreetmap.org (versie 18-01-2013). Deze kaart is als Plug and Play versie voor de GPS gebruiker die snel met een GPS aan de slag wil. Deze micro-SD kaart kan gebruikt worden in een Garmin GPS die voorzien is van een Micro-SD slot. Als het gratis programma Basecamp op je computer/Mac is geinstalleerd kun je deze kaart ook daar gebruiken. Dat kan door de GPS (met de SD-kaart erin) aan te sluiten zodat deze door Basecamp gezien wordt. Het werkt nog sneller als je de micro SD-kaart uit je GPS haalt en via een cardreader aansluit op je PC/MAC.


De kaart wordt zonder tracks van de afgebeelde fietsroutes geleverd, maar deze kunnen op diverse sites gratis gedownload worden.  Bovenstaande afbeelding toont de fietsroutes naar Santiago, Rome (Reitsma en Benjaminse) en Praag. De tracks zijn oa te vinden via de site van de Europafietsers.

Een overzicht van de kaartdekking in Google Earth formaat vind je hier
De gedownloade tracks (uitgepakt en .gpx formaat) dient men te plaatsen in een GPX submap van de "garmin" map op het SD kaartje.

Bestellen

De prijs is €22,50 inclusief verzendkosten, en bestellen kan door middel van het contactformulier op deze website of direct per e-mail aan info @ openfietsmap.nl

Licentie

De kaart mag vrij gebruikt worden voor niet commerciële doeleinden. Zie verder de onderstaande licentiebepalingen:

Kartografie: © Openfietsmap.nl
Kaartdata:  © Openstreetmap contributors

ċ
kaartdekking.kml
(1k)
OpenFietsMap nl,
Apr 1, 2013, 2:27 PM